0001
1
1
2
2
3
3
4
4
0002
0002
0003
0003
0001
0001
 

בית במושב מישר 

בין עצי זית ושדות ירוקים נמצא בית המשפחה.
הבית ישן , לפני 10 נבנתה לו תוספת של חדרי ילדים. המשפחה ביקשה עיצוב ותכנון סולידי, שקט המתאים לצרכי ארבעת ילדיהם ושלהם.
תכננתי מחדש את חדרי האמבטיה כך שיתאימו לצרכים האישיים של ילדי המשפחה. בחדר הרחצה של ההורים שמתי דגש על סגנון קלאסי ונעים.
בתכנון חדרי הילדים נלקחו בחשבון חללי אחסון למשחקים, בגדים וספרים.
במבואה של חדרי הילדים הותקנו ארגזי עץ ניידים המיועדים לאחסן את כל אלפי חלקי הלגו, וזה בתוך ספריה וספסל לנוחיותם.
חללי אחסון נוספים תכננתי בקרבת המטבח לשימוש המשפחה.
בחדר שינה של ההורים פתחתי חלון גדול המשקיף לשדות המושב ומכניס אור טבעי ונעים. כמו כן, שמתי דגש רב על תאורה בחדרים ובחללים הציבוריים כך שתיתן מענה מיטבי להתנהלות בבית.
בבחירת הרהיטים, הקרמיקות, הצבעים הבאתי לידי ביטוי את הלך החיים בבית ואת אופי היושבים בו כך שיהיה יפה ופרקטי.
הלבשת הבית עם כריות, אגרטלים, שטיחים, ידיות וכד' הוסיפה תחושת הרמוניה וחמימות.
גם הגינה זכתה לטיפול - התאמתי רהוט גינה ותאורה לחלל הישיבה החיצוני כך שהישיבה בה אל מול מטע הזיתים תיתן תחושה של שלווה 
שביל הגישה הראשי לבית רוצף מחדש והכניסה לבית זכתה למקום של כבוד: היא תוקנה, נצבעה ואובזרה 
יצא ממש בית מהקטלוג.